Specialist Awards

23 Νοεμβρίου 2023 by
Administrator

Στην πρώτη μας συμμετοχή σε θεσμό βραβείων, κατακτήσαμε 4 βραβεία. Δύο ασημένια και δύο χάλκινα. Δεν είμαστε μόνο χαρούμενοι, αλλά και υπερήφανοι.


Αυτό που μας κάνει υπερήφανους είναι ότι τα βραβεία απονεμήθηκαν από ένα θεσμό που είναι σημαντικός και καταξιωμένος τόσο στο κοινό όσο και μεταξύ των παραγωγών Ελληνικών διατροφικών προϊόντων και φυσικών καλλυντικών.


Ο θεσμός των Specialist Awards, πραγματοποιήθηκε φέτος για 4η χρονιά. Tα προϊόντα αξιολογήθηκαν από δεκάδες καταξιωμένους κριτές: Ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και των φυσικών καλλυντικών συνέθεσαν τα πάνελ των κριτών.

Τα προϊόντα μας που βραβεύθηκαν λοιπόν είναι τα εξής:


Στην κατηγορία Νέο Προϊόν και τα δύο προϊόντα Isle deli της κατηγορίας αυτής απέσπασαν ασημένιο βραβείο. Πρόκειται για το Ισλί με καρύδι και το Ισλί με φιστίκι. Το ισλί με καρύδι, βραβεύτηκε επίσης με χάλκινο βραβείο στην απαιτητική κατηγορία των προϊόντων ζαχαροπλαστικής.

Χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στο προϊόν μας Σεκέρ Παρέ, που διαγωνίστηκε στην κατηγορία των Παραδοσιακών προϊόντων.


Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τους κριτές που μας τίμησαν και συγχαίρουμε όλους τους παραγωγούς που βραβεύθηκαν μέσα από αυτόν τον σημαντικό θεσμό! Αναμένουμε την επόμενη διοργάνωση για να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να τα υποβάλουμε στην αυστηρή αξιολόγηση των κριτών. Τα συμπεράσματα τους θα μας είναι πάντα πολύτιμα.

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα deli ή να τα παραγγείλετε τώρα από το eshop μας. Φυσικά μπορείτε να τα αγοράσετε και από το εργαστήριο μας, στα Μελίσσια Αττικής.


Αν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε συνεργασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!

Administrator 23 Νοεμβρίου 2023
Share this post
Ετικέτες
Archive